...

Om oss

Hvem er din drømmekunde?

Med vår spisskompetanse innen digital rådgivning, bidrar vi aktivt til å sikre at våre kunders unike kvaliteter blir synlige for sin “drømmekunde”. 

Med en visjon om å utgjøre en forskjell, kommer kundens behov alltid fremfor store fakturaer.  

Vår visjon er tuftet på håndfaste resultater. Dette innebærer at våre kunder selv kan følge med, på hvordan vi oppfyller våre løfter, gjennom målbare prestasjoner og dyptgående analyser. Vår engasjerte innsats for å sikre konkret effekt, gjenspeiles tydelig i den merverdien våre kunder oppnår, for produktene og tjenestene de tilbyr.

Rådfør deg med oss, spar tid og penger! Vi har spesialkompetanse innen markedsføring og utvikling av nettsider. Få en gratis markedsanalyse av ditt selskap i dag.

Tyvholmen Bybildet

Vårt Mål

Vårt mål er verken å bli størst eller tjene mest på våre prosjekter. Vi ønsker å etablere langsiktige kundeforhold der du som bedriftseier får en større forståelse for viktigheten av å være synlig på nett. 

Gjennom tillit, tett oppfølging og lav risiko skal vi i Bergravn bidra til at din bedrift får den oppmerksomheten den fortjener. 

Våre verdier og kvaliteter

  • Innovative
  • Resultatorienterte
  • Ærlige

Vårt Team

Jørgen Aas
Eier og produksjonsansvarlig

Gjennom mine 3 år med arbeid innen annonseproduksjon og utvikling av nettsider har jeg hatt privilegiet av å omsette ideer til visuelle historier. Fra en kampanjeidé til det siste justerte pikselet, har jeg lært verdien av presisjon og kreativitet og at hvert prosjekt har forskjellige fremgangsmåter. Jeg ser frem til å høre om dine ambisjoner og er klar til å hjelpe din virksomhet!

Sondre Gregersen
Eier og prosjektleder

Med over 4 års erfaring innen markedsføring og bedriftskommunikasjon har jeg hatt gleden av å arbeide med ulike bransjer og kampanjer. Fra å utvikle strategier som forsterker merkevaren, til å skape engasjerende innhold som treffer målgruppen, har jeg fått et helhetlig perspektiv på hvordan man bygger sterke relasjoner mellom merker og kunder.

Vegard Gregersen
Kundeansvarlig Marked
Severin Lo
Kundeansvarlig Marked
Even Bergum
Kundeansvarlig Marked

Kontakt oss for

en gratis konsultasjon

Kaffen er på oss!

Hvem er din drømmekunde? 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.