...

Google Ads

Synlighet På Riktig Plattform

Google Ads er dagens veiviser som hjelper bedrifter med å bli sett av folk som søker etter akkurat det de tilbyr. Det gjør at flere mennesker legger merke til bedriften din på nettet, noe som kan hjelpe deg med å få flere kunder og øke salget ditt. Hvis du noen gang er i tvil om annonsering er noe for din bedrift, spør deg selv dette: Om du skulle hatt muligheten til å putte på en 20 kroning på døra for å slippe inn en kunde som skal kjøpe av deg, hadde du sluppet inn kunden? Hvis svaret er JA, kontakt oss gjerne for en gjennomgang!

Betal Per Klikk

Det unike med Google Ads er at du betaler kun hver gang noen klikker på annonsen din. Dette fører til stor sannsynlighet for at du får et salg uten å sprenge budsjettet! Rådfør deg med oss for å få de beste tipsene.

Tjeneste eller Nettbutikk?

Det fine med Google Ads er at det funker like bra for tjenestebaserte bedrifter som nettbutikker. Vi hjelper deg å skreddersy en unik kampanje som får din bedrift foran potensielle kunder!

Optimalisering...

Vi pleier å si at 10% er gjort i det du publiserer en kampanje. Jobben ligger i å optimalisere annonsen/e over tid, slik at du får en mest mulig lønnsom kampanje som potensielt kan stå på for alltid og være profitabel!

Ingen Skjulte Kostnader!

Vi Skreddersyr
Markedsavtaler
etter dine behov

Fra kun 1000 kr
  •  

Ta kontakt!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sondre Gregersen

Ring:

(+47) 938 76 810

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.